صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
فراسنجه
تعداد مقالات:
48
26
اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر فراسنجه های هماتولوژی در بره های پرواری نژاد مهربان
رضا علیمحمدی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر بهاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.01 K)
27
تاثیر مخمر ساکارومایسز سرویسیه بر فراسنجه های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین
حمید فیروزنیا؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (313.64 K)
28
مطالعه چندشکلی های اگزون سه ژن لپتین و ارتباط آنها با ویژگی های بیومتری و فراسنجه های خونی در گوسفند دنبه دار (لری بختیاری) و بی دنبه (زل) ایرانی با روش PCR-SSCP
پرویز عزیزی؛ محمد مرادی شهربابک؛ حسین مرادی شهربابک؛ محمدعلی طالبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (80.11 K)
29
بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کنجاله پنبه دانه
علی بطحایی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ حسن یکتا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.85 K)
30
بررسی فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین برخی کنجاله های دانه های روغنی با استفاده از سیستم NorFor
سمیه پاشایی؛ تقی قورچی؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.79 K)
31
تاثیر تغذیه تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه های شکمبه و خون در گوسفند کرمانی
محمد حسن زاده؛ امید دیانی؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.83 K)
32
تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز گیاه درمنه (Artemisia fragrand)
مستقیم عزیزپور تپراقلو؛ اردوان قربانی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ جمال سیف داواتی؛ جابر شریفی نیارق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.44 K)
33
تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در 10 واریته ی کاه برنج در گوسفند
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.42 K)
34
تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در برگ بادام منطقه خراسان شمالی
مصطفی یوسف الهی؛ حسن کارگر؛ محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.79 K)
35
اثر روغن ماهی و روغن آویشن بر خواص ضداکسیدانی و برخی فرآسنجه های سرم خون بره های پرواری
مهدی نوری جوجاده؛ رسول پیرمحمدی؛ یداله چاشنی دل؛ اسماعیل توانافر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.01 K)
36
تاثیر سطوح مختلف انرژی بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه های خونی بزهای بومی آذربایجان غربی
مجتبی ایمانی حسنلویی؛ پرویز فرهومند؛ یونسعلی علی جو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.34 K)
37
تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام کنجاله کانولای میکرونیزه شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند زل
الهه نادری کیا؛ اسدالله تیموری یانسری؛ هادی محمدزاده؛ صادق کریم زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.83 K)
38
تاثیر تغذیه جنینی تخم مرغ با اسیدهای آمینه آرژنین و ترئونین بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
شهره طهماسبی؛ مجید طغیانی؛ فرشاد زمانی؛ مهرداد مدرسی؛ محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.97 K)
39
اثرات افزودن سطوح افزایشی جلبک کلرلا بر عملکرد و غلظت فراسنجه های بیوشیمیایی خون در جوجه های گوشتی
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (80.09 K)
40
تزریق نانو سیلور در تخم مرغ مادران گوشتی و تاثیر آن بر برخی فراسنجه های بعد از مچ
جلال سالاری؛ علی اصغر ساکی؛ حسن علی عربی؛ مهران وطنچیان؛ معصومه عباسی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.59 K)
41
تاثیر استفاده از پربیوتیک و پروبیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد مرغان تخم گذار،فراسنجه های بیوشیمیایی و فیزیولوژی خون و صفات کیفی تخم مرغ
سیف الله کاشانی؛ احمد محبی فر؛ میثم افسری؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.59 K)
42
تاثیر روغن ماهی، کلزا و سویا بر میزان اکسیداسیون تخم مرغ و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در مرغان تخم گذار سویه Tetra-SL
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.03 K)
43
اثرات پودر گیاهان دارویی نعناع و آویشن و چربی های مختلف بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی جوجه های گوشتی
علی جلالی؛ علیرضا صفامهر؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.17 K)
44
پیامد افزودن دانه ی شنبلیله بر توده چربی درون شکمی و فراسنجه های چربی خون جوجه های گوشتی
ستاره خالقی؛ مختار خواجوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.84 K)
45
اثر پروپیل تیواوراسیل (PTU) و سطوح مختلف انرژی جیره بر برخی فراسنجه های خون در مرغهای مادر گوشتی
جابر داودی؛ حسن فتحی؛ افشار میرزایی آغسقالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (35.86 K)
46
اثرات سینبیوتیک (Protexin+Oligosaccharid) بر فراسنجه های عملکردی و میکروفلور روده جوجه های گوشتی
مجید منقی طلب؛ نصرت اله احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.61 K)
47
تاثیر پودر کاکائو، فلفل سیاه و اسطوخدوس بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
احمد محمودی؛ مجید طغیانی؛ سینا معماریان؛ مریم شهریار؛ مهدی هاشمی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.53 K)
48
اثرات میوه ی کور بر عملکرد کیفیت لاشه و فراسنجه های بیوشیمیایی جوجه های گوشتی
داود سلطانی؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.52 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2