نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 50 | ||
-549 | اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر وزن و ماده خشک تخم مرغ | |
علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.83 K) | ||
-548 | ارتباط معیارهای کیفیت تخم مرغ با سن مرغ، دما و مدت ذخیره سازی | |
علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.73 K) | ||
-547 | اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند | |
احمد احمدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سلمان افشار، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی، پویا زمانی، سید علی حسینی سیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB) | ||
-546 | اثر سطح مواد مغذی در دوره های آغازین و پایانی پرورش بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش در جوجه گوشتی | |
سید علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، حسن علی عربی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.21 K) | ||
-545 | تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم | |
سید علی حسینی سیر، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB) | ||
-544 | اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی | |
طاهره رنجبری، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
-543 | مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی | |
طاهره رنجی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، محمد ربانی، فریدون افلاکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری، لاله دشتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
-542 | گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره | |
خلیل زابلی، محمد مهدی طباطبایی، علی حسینی سیر، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB) | ||
-541 | مقایسه عملکرد مرغ لگهورن با طیور تخمگذار بومی در استفاده از دانه گاودانه | |
علی اصغر ساکی، جواد پور رضا، محمد علی ادریس، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، سید علی حسینی، عابد رحمانی، مجتبی حقیقت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) | ||
-540 | اثر تنش حرارتی و نوع جیره بر گوارش پذیری مواد مغذی جیره (گوسفند مهربان) | |
محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبز پرور، محمد تقی اخضر، سید علی حسینی سیر، نمت ا... کیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB) | ||
-539 | اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر غلظت اوره و گلوکز خون گوسفند نژاد مهربان | |
محمد مهدی طباطبایی، شهرام نجفی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، محمد حسین رحمتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) | ||
-538 | تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی | |
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) | ||
-537 | مقایسه سطوح مختلف کنجاله سویا (روغن گیری شده با روش حلال و مکانیکی) بر عملکرد و تغییرات طول روده باریک جوجه های گوشتی | |
معصومه عباسی نژاد، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن علی عربی، طاهره رنجبری، سارا میرزایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
-536 | ارزش غذایی ضایعات کیک و کلوچه در تغذیه گوسفند مهربان | |
منوچهر کاظمی، محمد مهدی طباطبایی، پویا زمانی، احمد احمدی، محمد تقی اخضر، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سید علی حسینی سیر، علی رضایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (976.79 K) | ||
-535 | مطالعه ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم کنجاله کلزا در تغذیه گوسفند | |
سعید کاویان، محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، حسن فضائلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB) | ||
-534 | اثر تغذیه پس از هچ بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
علی اصغر ساکی، علی اکبر توتونچی، عابد رحمانی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، مجتبی حقیقت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.97 K) | ||
-533 | قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا و مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی | |
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی عربی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) | ||
-532 | قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی | |
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، علی عربی، پویا زمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.11 MB) | ||
-531 | اثر روش های مختلف تولک بری اجباری برعملکرد مرغان تخمگذار | |
علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.12 K) | ||
-530 | اثر سطوح مختلف جو بر ویسکوزیته محتویات روده باریک، درصد رطوبت و اسید اوریک بستر در جوجه های گوشتی | |
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد مهدی طباطبایی، طاهره رنجبری، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.97 K) | ||
-529 | اثر سطوح مختلف جو با و بدون استفاده از آنزیم بر قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین به روش in-vitro و عملکرد جوجه های گوشتی | |
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، حسن علی عربی، لاله دشتی، معصومه عباسی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1007.95 K) | ||
-528 | بررسی اثر مرحله رشد بر ترکیب شیمیایی، صفات زراعی و ارزش غذایی شبدر ایرانی در چین سوم | |
بهروز نجف نژاد، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده، حسن فضائلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB) | ||
-527 | اثر برشته کردن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه های جو، ماشک و گاودانه به روش in vitro و in situ | |
بهروز نجف نژاد، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده، حسن علی عربی، امیر رضا صفائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB) | ||
-526 | اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان مهربان به روش اندازه گیری مشتقات پورین | |
شهرام نجفی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، زهرا مانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (956.31 K) | ||
-525 | بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه در مراحل مختلف رشد در چین دوم شهرستان ساوه | |
بابک یزدی، احمد احمدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، سعید کاویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) |