نویسنده =
تعداد مقالات: 50

-174 اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر وزن و ماده خشک تخم مرغ
علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.83 K)

-173 ارتباط معیارهای کیفیت تخم مرغ با سن مرغ، دما و مدت ذخیره سازی
علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.73 K)

-172 اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند
احمد احمدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سلمان افشار، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی، پویا زمانی، سید علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

-171 اثر سطح مواد مغذی در دوره های آغازین و پایانی پرورش بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش در جوجه گوشتی
سید علی حسینی سیر، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، حسن علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.21 K)

-170 تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم
سید علی حسینی سیر، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

-169 اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره رنجبری، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

-168 مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی
طاهره رنجی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، محمد ربانی، فریدون افلاکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری، لاله دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

-167 گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره
خلیل زابلی، محمد مهدی طباطبایی، علی حسینی سیر، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

-166 مقایسه عملکرد مرغ لگهورن با طیور تخمگذار بومی در استفاده از دانه گاودانه
علی اصغر ساکی، جواد پور رضا، محمد علی ادریس، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، سید علی حسینی، عابد رحمانی، مجتبی حقیقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

-165 اثر تنش حرارتی و نوع جیره بر گوارش پذیری مواد مغذی جیره (گوسفند مهربان)
محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبز پرور، محمد تقی اخضر، سید علی حسینی سیر، نمت ا... کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

-164 اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر غلظت اوره و گلوکز خون گوسفند نژاد مهربان
محمد مهدی طباطبایی، شهرام نجفی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، محمد حسین رحمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

-163 تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

-162 مقایسه سطوح مختلف کنجاله سویا (روغن گیری شده با روش حلال و مکانیکی) بر عملکرد و تغییرات طول روده باریک جوجه های گوشتی
معصومه عباسی نژاد، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن علی عربی، طاهره رنجبری، سارا میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

-161 ارزش غذایی ضایعات کیک و کلوچه در تغذیه گوسفند مهربان
منوچهر کاظمی، محمد مهدی طباطبایی، پویا زمانی، احمد احمدی، محمد تقی اخضر، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سید علی حسینی سیر، علی رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (976.79 K)

-160 مطالعه ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم کنجاله کلزا در تغذیه گوسفند
سعید کاویان، محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

-159 اثر تغذیه پس از هچ بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی، علی اکبر توتونچی، عابد رحمانی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، مجتبی حقیقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.97 K)

-158 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا و مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

-157 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.11 MB)

-156 اثر روش های مختلف تولک بری اجباری برعملکرد مرغان تخمگذار
علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.12 K)

-155 اثر سطوح مختلف جو بر ویسکوزیته محتویات روده باریک، درصد رطوبت و اسید اوریک بستر در جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد مهدی طباطبایی، طاهره رنجبری، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.97 K)

-154 اثر سطوح مختلف جو با و بدون استفاده از آنزیم بر قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین به روش in-vitro و عملکرد جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، حسن علی عربی، لاله دشتی، معصومه عباسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1007.95 K)

-153 بررسی اثر مرحله رشد بر ترکیب شیمیایی، صفات زراعی و ارزش غذایی شبدر ایرانی در چین سوم
بهروز نجف نژاد، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده، حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

-152 اثر برشته کردن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه های جو، ماشک و گاودانه به روش in vitro و in situ
بهروز نجف نژاد، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده، حسن علی عربی، امیر رضا صفائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-151 اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان مهربان به روش اندازه گیری مشتقات پورین
شهرام نجفی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، زهرا مانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (956.31 K)

-150 بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه در مراحل مختلف رشد در چین دوم شهرستان ساوه
بابک یزدی، احمد احمدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، سعید کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)