صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
ترکیبات شیمیایی
تعداد مقالات:
103
1
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺑﺮﺧﯽ ارﻗﺎم و ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم
مجتبی زاهدی فر؛ حسن فضائلی؛ ابوالفضل عباسی؛ ناصر تیمور نژاد؛ علی مصطفی تهرانی؛ حسین غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.39 K)
2
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﮔﯿﺎه درﻣﻨﻪ ( Artemisia fragrans )
ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﻋﺰﯾﺰﭘﻮر ﺗﭙﺮاﻗﻠﻮ؛ اردوان ﻗﺮﺑﺎنی؛ ﻓﺮزاد ﻣﯿﺮزاﯾﯽ آﻗﺠﻪ ﻗﺸﻼق؛ ﺟﻤﺎل ﺳﯿﻒداواﺗﯽ؛ ﺟﺎﺑﺮ ﺷﺮﯾﻔﯽ ﻧﯿﺎرق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (306.84 K)
3
تعیین ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای در 10 وارﯾﺘﻪی ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.9 K)
4
تعیین ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺑﺮگ ﺑﺎدام ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎل
مصطفی یوسف الهی؛ حسن کارگر؛ محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (288.18 K)
5
اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﻼس و ﭘﯿﺖ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﻧﯿﺸﮑﺮ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ
سعید ﺻﯿﺪاﻟﯽ دوﻟﺖ آﺑﺎد؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ احمد هدایتی پور؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (198.09 K)
6
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮدﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺎﺷﮏ ﻋﻠﻮﻓﻪای ( Viciaspp ) در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮔﻠﺪﻫﯽ ﮐﺎﻣﻞ
طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر؛ فرشید فتاح نیا؛ کریم خادمی؛ علی مهدوی؛ هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.79 K)
7
تعیین ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻣﯿﺎن دان ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﻫﺎی ﻃﯿﻮر اﺳﺘﺎن آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﺷﺮقی
سمیه روحانی؛ حسین جانمحمدی؛ سمیه بخشی زاده؛ صادق علیجانی؛ صادق چراغی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (294.07 K)
8
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﮔﯿﺎه ﭘﻨﯿﺮک ( Malva Sylvestris ) ﻣﻨﻄﻘﻪ اﻫﻮاز
حسین نوروزی؛ مرتضی چاجی؛ محمد تقی بیگی نصیری؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (255.9 K)
9
ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت رﯾﺨﺘﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ارﻗﺎم و ﺑﺨﺶﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ ﻣﺰارع ﻟﻨﺠﺎن
ابراهیم قاسمی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ محمر رضا امامی؛ علی کیهانی؛ مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.57 K)
10
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﻨﻮﻟﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﺑﺮگ ﻫﺎی ﺑﺮﺧﯽ از ﮔﯿﺎﻫﺎن ﺣﺎوی ﺗﺎﻧﻦ
امیر مختارپور؛ عباسعلی ناصریان؛ فهیمه پور ملائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.17 K)
11
ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮﺷﺎﺧﻪﻫﺎی ﮔﯿﺎه ﻣﺮﺗﻌﯽ ﮐﻬﻮرک در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ رشد
محمد امین زاده؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا فروغی؛ جلیل فرزادمهر؛ مهدی ناقوس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (181.28 K)
12
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎد
امین هژیری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ امیر اکبری افجانی؛ علی امامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.44 K)
13
اﺛﺮ ﻫﯿﺪروﮐﺴﯿﺪ ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮ روی ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ﮐﺎه ﺳﻮﯾﺎ
طاهر یلچی؛ شهریار کارگر؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.09 K)
14
اثرات ﭘﺮﺗﻮﺗﺎﺑﯽ اﻟﮑﺘﺮون و ﮔﺎﻣﺎ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻫﺴﺘﻪ ﺧﺮﻣﺎ
سید روح اله ابراهیمی محمود آباد؛ مهدی تقی نژاد رودینه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (294.67 K)
15
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺑﺮگ ﺧﺮﻣﺎی ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ اوره
عزیز کردونی؛ اکبر ابرغانی؛ محمدرضا مشایخ؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (277.91 K)
16
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﺋﯽ، ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﮐﺎه ﺧﻠﻠﺮ ﺟﻬﺖ ﮐﺎرﺑﺮد در ﺗﻐﺬﯾﻪ داﻣﻬﺎی ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪه
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (169.2 K)
17
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺧﺸﮏ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎدام ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎﻟﯽ ﺑﻪ روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro )
محمد صالحی دیندار لو؛ مصطفی یوسف الهی؛ حسن کارگر؛ سید محمدرضا هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (310.21 K)
18
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اوره و ﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ و ﭘﻮﺳﺘﻪ اﻧﺎر
مجید ابراهیم پور؛ رحمت اله حق پرور؛ سیدرضا خزایی فر؛ محمدرضا ساسانی؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (263.38 K)
19
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﺋﯽ و ارزش ﻏﺬاﺋﯽ اﺳﭙﺮس
بهروز نجف نژاد؛ سید مهدی طباطبائی؛ علی رضائی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (214.34 K)
20
مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﯿﻼژ ﺳﺮﺷﺎﺧﻪ ﻧﯿﺸﮑﺮ، ذرت و ﺑﺮگ و ﻃﻮﻗﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﺑﻪ روش درون ﺗﻨﯽ ( In vivo )
بهاء الدین عالم زاده؛ عزیز کردونی؛ محمدرضا مشایخی؛ سید مجید حسینی؛ بهاره طاهری دزفولی؛ دانیال فرهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (217.79 K)
21
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اوره وﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ و ﭘﻮﺳﺘﻪ اﻧﺎر
مجید ابراهیم پور؛ رحمت اله حق پرور؛ سید رضا خزایی فر؛ محمدرضا ساسانی؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (263.62 K)
22
تعیین ارزش غذایی علوفه ماشک پانونیکا (Vicia pannonica) در استان کردستان
رحمن ابن عباسی؛ صالح صالحی؛ سرحد بهرامی؛ مهرانگیز حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.25 MB)
23
بررسی اثر قارچ خوراکی Volvariella volvacea بر ترکیب شیمیایی کاه برنج
هادی بهزاد؛ تقی قورچی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (121.07 K)
24
تعیین قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم در شتر
هادی بهزاد؛ تقی قورچی؛ سعید حسینی؛ جعفر باشتینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (130.78 K)
25
اثر مرحله ی رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم
ولی محمد شعبان؛ مسلم باشتنی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4
5